Økologiske Olier

billede af økologisk råvarer til olier

Økologiske Olier er godt at bruge til vores hud hud, for at opnå en optimal hudpleje, det har vi alle hørt. Men hvilke olier skal man bruge, og hvad gør de egentlig godt for? Derfor har vi i dag udvalgt to olier, vi bruger i vores produkter, og beskrevet hvorfor lige netop disse olier er fantastiske for vores hud.

Økologisk Tamanu olie

En Økologisk Koldpresset olie, der udvindes fra Tamanu træets nødder, som er fra økologisk produktion. Denne olie Svanedesign bruger, kommer fra Madagascar. Økologisk Tamanu olie har mange antioxidante egenskaber, og et højt indhold af A- og E-vitaminer. Derudover indeholder den flere forskellige af de gode Omega-fedtsyrer 3, 6, 7 og 9.
Den Økologiske Tamanu olie kan bruges til at mindske ar og strækmærker, og er også velegnet til at behandle acne, inflammationer og psoriasis.

Denne olie, er et ekseptionelt naturprodukt til at nære og fugte hudens celler i overfladen. Derfor er det en god olie til normal/tør hud, men kan også bruges til normal/fedtet hud, og hud med acne. Den økologiske Tamanu olie, kan også bruges til at fremme et levende frisk hår. Den Økologiske Tamanu olie optages hurtigt af huden, og fedter derfor ikke.

Fremover vil denne olie blive brugt meget mere i vores produkter ;-)


Økologisk Avocado olie

Avocado olien er en Økologisk Koldpresset olie der kommer fra USA. Den er udvundet fra kødet af avocado frugten, som kommer fra en økologisk certificeret dyrkning. Avocado olie er en ret fed olie, til forskel fra Tamanu olien, som er en let olie. Den økologiske Avocado olie indeholder vitaminerne A1 – B1 – B2 – D – E og naturligt Betacarotene. Denne olie er også rigtig god til tør hud, fordi den har en genopbyggende effekt på bl. a. ødelagt hud. Det skyldes evnen til at øge hudens mængde af collagen, og derfor specielt egnet til moden hud, og hud med begyndende linjer. På grund af sin høje koncentration af anti-inflammatorisk oliesyre, kan denne Økologiske Avocado olie bruges til sprukne hæle, insektbid, eksem og psoriasis. Desuden er den også rigtig god til hårolie, fordi den er nærende for hovedbunden og tørre hårspidser.

Vi bruger her i Svanedesign Økologisk Avocado olie i vores Økologisk Luksus Natcreme med A-E-vit. & Squalane , Økologisk Luksus Negleolie og Økologisk Luksus Aftershave Balm.

Både den Økologiske Tamanu olie, og den Økologiske Avocado olie, har en dyb mørkegrøn farve, og en nøddeagtig duft og smag. Så cremerne vil fra naturen få en grønlig lækker farve :-)

Har du spørgsmål omkring disse Økologiske Olier, vores produkter eller andet, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os her.

Kærlig hilsen
Anne, Svanedesign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *