Kvinder, pas på jeres mænds hud!

Mand der kigger sig i spejlet

Økologisk Luksus Herre-bodylotion

Hvordan ser der ud hjemme i jeres badeværelsesskab?
Jeg tror de fleste kan nikke genkendende til det scenarie, at det er kvinden der optager størstedelen af pladsen. Her finder man tit et stort udvalg af alverdens skønhedsprodukter, lige fra lækre rensecremer til fugtgivende bodylotions. Og så er der et lille hjørne på hylden der tilhører manden, og her står ganske få produkter. Det går nok hånd i hånd med, at mænd generelt bare ikke går ligeså meget op i hudpleje, som kvinder gør, og det synes vi er en skam. Det gør ikke noget, at manden ikke svømmer i skønhedsprodukter, så længe det er de rigtige produkter der står på hylden.

NYHED!

Vi vil derfor gerne være med til at passe på jeres mænds hud, og derfor kommer vi nu med en nyhed! Vi har endelig fået lavet en Økologisk Luksus Herre-bodylotion. Den er velegnet til mænd med bl.a tør og sensibel hud, men kan bruges til alle hudtyper. Bodylotionen er specielt udviklet til den maskuline hud, og der er naturligvis også taget højde for, at mænd ofte har hår på kroppen. Den trænger nemlig hurtigt ind og efterlader huden blød, glat og beroligende, helt uden at fedte. Desuden er den opstrammende, og har et højt indhold af antioxidanter, der er med til at styrke huden.

Det er en perfekt lotion til hverdagsbrug, og har en mild duft af den maskuline Rodeo-essentielle olie.
Du kan læse meget mere om den Økologisk Luksus Herre-bodylotion, og hvad den indeholder, lige her.

Økologisk Luksus Herre-bodylotion.

MERE FORKÆLELSE TIL DIN MAND

Hvis du vil gå hele vejen, og give din mand den ultimative forkælelse, så har vi også en Økologisk Luksus Herrecreme til ansigtet, samt en Økologisk luksus Aftershave.

Økologisk Luksus Herrecreme, er en fugtighedsbevarende creme, som giver din mand optimal beskyttelse. Den kan benyttes af alle hudtyper, og han får en optimal beskyttelse mod udtørring. Denne ansigts-creme, fugter huden og tilfører en masse energi, som opstrammer huden, og gør den frisk, velplejet, sund, blød og som styrker den naturlige cellefornyelse i huden.

Økologisk Luksus Aftershave Balm er en aftershave også til alle hudtyper. Den er yderst skånsom mod huden. Det indeholder både A-B-C-D og E-vitamin, samt nærende antioxidante vitaminer og lindrende planteekstrakter, som hjælper med at genoprette hudens fugtighedsbalance. Den er meget drøj i brug, så der skal bruges meget lidt af gangen. Den absorberes hurtigt i huden, så din mand ikke føler sig fedtet efter brug, og har en skøn maskulin duft.

KOMMER SNART

Men vi stopper ikke her. Vi arbejder nemlig på at få vores Økologisk Luksus Barbersæbe til mænd, klar til hjemmesiden. Hold øje med vores Facebook, Instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så bliver du en af de første der får besked når den er klar.

Kærlig hilsen
Anne, Svanedesign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *