Gør din hud klar til efteråret

Gør din hud klar til efteråret

Sommeren er for alvor ved at gå på hæld, og efteråret nærmer sig med hastige skridt. Med efteråret kommer det uundgåelige vejrskifte, der har en stor effekt på din hud. Den kan blive mere tør, og kedelig. Den kan føles irriteret, der kan komme røde plamager og nogle får sågar eksem. Derfor er det en god idé allerede nu, at begynde at gøre sig nogle tanker om hvordan du kan gøre din hud klar, til at stå imod efterårsvejret strabadser.

Derfor kommer der her en lille guide til hvordan du gør din hud klar til efteråret, så du og din hud bedst kommer igennem måneder med regn, vind og køligere temperaturer.

Rens din hud

Uanset hvilken årstid der står for døren, er renserutinen af huden grundlæggende for en sund hud, og er altafgørende for at dine cremer får den mest optimale virkning. Og efterårsperioden er ingen undtagelse.

Start med at rens dit ansigt, evt. med den Økologiske Luksus Rensecreme.
Har du sart hud, fugtes huden med lunkent vand. Herefter fordeles rense-cremen på ansigtet og halsen, i lette cirkelbevægelser. Lad rense-cremen sidde i 30 sekunder, og vask den af evt. med en god natursvamp.
Har du normal hud, behøver du ikke at fugte huden først. Her kan du nøjes med at fordele rense-cremen direkte på den tørre hud – og herefter fjernes den på samme måde, som nævnt før. Efter 30 sekunder, med lunkent vand.

Ansigts-peeling

Det øverste lag i din hud fornyer sig hele tiden, men aktiviteten falder dog med årene. Allerede i begyndelsen af tyverne er den naturlige afstødelse af døde hudceller, ikke længere optimal. For at huden igen kan ånde og producere nye celler, skal de døde hudceller skrubbes væk, med en god skrubbecreme.
Det anbefaler jeg, at man gør 2 gange om ugen. Masser skrubbecremen ind i huden, med lette cirkelbevægelser, og skyl den af igen af med lunkent vand.

Skintonic

Næste skridt i den daglige hudpleje er en god Skintonic. Påfør den på en vatrondel, og stryg den let over det ny-renset ansigt og hals. Lad den trænge ind et øjeblik, og herefter påføres en god serum.

Serum

En god serum healer acne og ardannelse, og reducere rødme og irriteret hud. Desuden er den meget fugtighedsbevarende, og reducerer de pigmentforandringer der kan komme i løbet af årene. Har du en hud med finere eller grovere linier, anbefaler vi at bruge en god Anti-Aging Serum. Masser den ind i 2-3 minutter på de udsatte steder, med cirkelbevægelser, og så er du klar til dagcremen.

Øjencreme

Hvis du vil have friske øjne, er øjencremen også en vigtig del i din daglige skønhedsrutine. Øjencremen er en lækker kølende creme, der mildner og udglatter de fine linier, fjerner mørke rande, samt poser under øjnene. Morgen og aften påføres lidt af cremen på fingerspidsen, og duppes forsigtigt øverst på kindbenet, og rundt om – men i en god afstand, fra selve øjet, og hudens naturlige varme gør, at cremen selv smelter sig på plads.

Hvis man har brug for at friske sig op i løbet af dagen, er den også god at have med i håndtasken. Den kan nemlig også påføres oven på make-up, så man ser frisk ud hele dagen.

Dagcreme

Som skrevet tidligere, byder efteråret på store forandringer i vejret, og det er derfor ikke helt ligegyldigt hvilken dagcreme man bruger. Til disse måneder anbefaler vi en Økologisk Rosencreme. Rosencremen kan anvendes til alle hudtyper, men er især god til tør og sart hud, som de fleste oplever i efterårsperioden. Cremen er beroligende og beskyttende, som indeholder rigeligt med vitaminer der virker genopbyggende. Samtidig styrker den hudens modstandskraft og efterlader huden glat og blød.

Påfør et et tyndt lag Rosencreme på dit ansigt og hals. Masser cremen ind i huden med bløde bevægelser. Ved at gøre dette, stimuleres blodcirkulationen i huden, og cremen optages bedre. Desuden er Rosencremen også rigtig god som brug under make-up.

Natcreme

Som sidste skridt i den daglige hudpleje kommer natcremen. Vores Økologiske Natcreme er en letoptagelig creme, der lindrer den overbelastning huden kan få, når vejret slår om. Cremen giver en strålende glød, er fugtgivende og absorberes hurtigt af huden, uden at fedte. Påfør natcremen efter at du har renset huden godt, med rensecreme og skintonic.

Jeg håber at du kunne bruge denne lille guide, så du nu ved hvordan du gør din hud klar til efteråret.
Har du spørgsmål til hudpleje eller vores produkter, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

Kærlig hilsen
Anne, Svanedesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *