Eksfoliering af huden

Eksfoliering af huden

Vil du være fri for bumser og akne? Eller er du træt af uren og fedtet hud? Drømmer du i stedet om en pæn og ren hud, uden skidt og bakterier? Så er dette indlæg til dig. Drømmen om blød hud og en flot overflade, er nemlig ikke langt væk.
Med en eksfoliering af din hud, kan dette blive din nye virkelighed.

Hvad betyder eksfoliering af huden?

Kort fortalt betyder en eksfoliering af huden, at du fjerner de døde hudceller.
Vores kroppe afstøder hele tiden døde hudceller. Samtidig bliver der, helt naturligt dannet nye hudceller. Har man meget tør eller fedtet hud, lider man af en hudsygdom eller andre hudlidelser, eller har man fået skadet sin hud pga. solen, kan huden have svært ved at slippe af med de døde celler.
Det kan føre til at porerne bliver tilstoppet af døde hudceller, hvilket kan skabe nye hudproblemer i form af bumser, akne, rynket hud eller yderligere tør hud.

Med en eksfoliering af huden, fjerner man som skrevet de døde hudceller, og din hud vil igen få luft til at danne nye fine hudceller, der giver dig en smuk og blød hud.

Scrub

Der findes mange former for eksfoliering, men i dette indlæg tager vi udgangspunkt i scrub.
En scrub indeholder små korn i form af enten sukker, salt eller knuste kerner. Hos Svanedesign bruger vi salt og/eller knuste kerner. De små korn løsner op i hudens celler, og det er her hvor eksfolieringen kommer ind i billedet.
En body scrub har typisk et grovere og større antal af eksfolierende partikler end en ansigtsscrub, da huden på vores kroppe ikke er så sart som vores hud i ansigtet.

Svanedesigns scrub

Hos Svanedesign har vi en Økologisk Luksus scrub til både ansigt, krop og hænder.

Vores Økologisk Luksus Abrikos-Bodyscrub, er en fantastisk økologisk body-scrub til at eksfoliere og dybderense huden på en gang. Den cremede, skinnende konsistens med ægte eksfolierende økologiske abrikoskerne-skaller, giver en fugtig nydelse, som giver en fantastisk strålende hud.

Trænger dit ansigt til en kærlig hånd? Så er det vores Økologisk Luksus Abrikos-skrubbecreme du skal have fat i.  Den er velegnet til alle hudtyper. Denne dybderensende ansigts-peeling, fugter huden og efterlader den glat og strålende. Den cremede, skinnende konsistens, med ægte eksfolierende økologiske abrikoskerne-skaller, giver en fugtig nydelse, som giver en fantastisk strålende hud. Den har en blid, men utrolig effektiv peelende effekt.

Hvis dine hænder trænger til lidt omsorg, efter al den håndvask og afspritning, er det vores nyhed Økologisk Luksus Håndscrub med Himalayasalt du skal have dine hænder i. Det er den mest skånsomme og effektive håndscrub. Den er rensende og blødgør dine hænder, så du føler et boost af velvære. Den fjerner døde hudceller og efterlader huden baby blød og fløjlsagtig glat. Den rensende scrub efterlader en dybdevirkende, fugtgivende hinde på huden.

Økologisk Luksus Håndscrub med Himalayasalt kan også bruges til kroppen. Bruges mest effektivt hvis du bruger skrubben på fugtet hud og eksfolierer huden godt inden du tager bad efterfølgende.

Har du spørgsmål til eksfoliering af huden? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen
Anne, Svanedesign

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.