NYHED | Blåbær-creme

Blåbær-creme

STOR NYHED! Vi kan langt om længe præsentere vores lækre Økologisk Luksus Blåbær-creme!

Hvorfor blåbær?

Blåbær er et af de bær og frugter der er sundest for os. Blåbæret indeholder nemlig et højt indhold af stærke antioxidanter, hvilket ikke kun er afgørende for immunsystemet, men også for hvordan vi aldrer. Antioxidanterne i blåbær hjælper med at fjerne skadelige mol (også kaldes frie radikaler), der er årsag til at kroppen bliver nedbrudt, jo ældre vi bliver. Antioxidanter i hudpleje er derfor uhørt vigtige for at forhindre for tidlig hudaldring som fine linjer, rynker og slap hud. Derfor SKULLE vi naturligvis også have en blåbær-creme. Og det har vi så nu :)

Hvad indeholder cremen?

Blåbær cremen indeholder naturligvis Vegetabilsk blåbær-ekstrakt, og økologisk blåbær olie.
Ekstrakten er rigtig god til at fremme blodcirkulationen, og er derfor med til at dæmpe rødmen i huden. Samtidig er denne ekstrakt antiinflammatorisk, og er god til at glatte fine linjer og rynker ud. Blåbær olien bliver let optaget af huden, og er rig på vitamin E, der har en helt unik anti-age effekt. Samtidig er blåbær olien god til at holde på hudens naturlige fugt, og reparerer huden som er beskadiget af miljømæssige faktorer, heriblandt solskader.

Hvad gør Blåbær-cremen for dig?

Blåbær-cremen er specielt til dig der har følsom og sensitiv hud, men kan naturligvis bruges til alle hudtyper.
Cremen går ind og formindsker dine porer og er med til at afbalancere huden. Den er fugtgivende, blødgørende samtidig med at den beroliger din hud. Den Økologisk Luksus Blåbær-creme styrker din hud fra det inderste hudlag , og dæmper rødme i huden, da cremen har en antiinflammatorisk virkning. Samtidig har den en opstrammende effekt, og hjælper altså mod for tidlig hudaldring med rynker, kedelige linjer og tab af elasticiteten i din hud.

Blåbær-cremen har en utrolig lækker og blød konsistens, som føles som silke på din hud. Desuden er den yderst drøj i brug, så den holder længe.

Du kan læse meget mere om vores nye Økologisk Luksus Blåbær-creme, hvad den indeholder og hvad den kan gøre for dig lige her.Kærlig hilsen
Anne, Svanedesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *