Gør din hud forårsklar

Gør din hud forårsklar

Gør din hud forårsklar: Foråret har meldt sin ankomst, og det er derfor tid til at du skal gøre dig nogle tanker om hvordan din hud skal plejes, nu da årstiden er skiftet. Jeg kommer her med en lille guide til hvad du kan gøre, og hvilke produkter der er gode, så du kan gøre din hud klar til foråret.

Det kommer næppe som nogen overraskelse at du skal rense din hud hver morgen og aften. Din renserutine er nemlig nøglen til en sund hud, og er virkelig vigtig for at dine cremer kan trænge igennem og få den mest optimale virkning. Huden er vores største levende organ, så det er super vigtigt at du behandler den med respekt.

I de produkter jeg anbefaler her, er der både opstrammende og blødgørende ingredienser i så du får masser af fugt til huden.

Rensecreme

Start med at ligge rensecremen i et tyndt lag over huden. Lad den trænge ind i 15-30 sekunder, og vask det af, evt. med nogle vaskerondeller.  

Skrubbecreme

Skal du være ekstra flittig, så er Abrikos-skrubbe-cremen virkelig effektiv. Den bruges efter du har renset huden med Rensecreme, og skal kun bruges én til to gang om ugen. Den skrubber de døde hudceller af i overhuden.

Maske

En god ansigtsmaske går aldrig af mode. Jeg anbefaler at du lægger en ansigtsmaske 1-2 gange om ugen. Masken skal lægges efter du har renset din hud med rensecremen. Lad masken trænge ind i huden i 20-30 minutter, og skyl af med lunkent vand.

Skintonic

Når rensecremen/ eller masken er skyllet af, er tiden inde til en god skintonic. Den gør at dine porrer trækker sig sammen, så man undgår alt for meget snavs og bakterier i huden. Påfør lidt skintonic på en vatrondel og stryg den blidt over det ny-renset ansigt, hals og halsudskæring. Skintonicen, der indeholder en stor procentdel Aloe Vera, fjerner rester af rensecremen og kalk fra vandet. Lad den trænge ind i huden, inden du går til næste punkt.

Øjencremen

Øjencremen er rigtig god til dig der har fine linjer ved øjnene. Den er dejlig kølende, samtidig med at den både er opstrammende, fugtgivende, fjerner mørke rander, samt poser under øjnene.

Serum

Vil du give din hud noget ekstra luksus? Vil du også komme pigmentpletterne og til livs og samtidig reducere
rynkerne? Så skal du vælge vores opstrammende serum eller anti-ageing serum. Denne skal du bruge efter du har renset din hud, og før du vælger din dagcreme.

Dagcreme

Hvilken dagcreme du skal vælge, kommer naturligvis meget an på hvem du er, og hvilken hudtype du har. Men for denne årstid vil jeg anbefale Blåbær-cremen, Acai-cremen eller Havtorn cremen. Rosencremen er også god til moden hud, men den kan med fordel også benyttes til yngre hud med acne.
Hvis du samtidig vil gøre din hud klar til sommeren, vil jeg klart anbefale at du bruger dagcreme med solfaktor 20.

Natcreme

Husk også at plej din hud om natten. Her vil jeg anbefale at du bruger Økologisk Luksus Natcreme med A-E-vit. & Squalane. Denne creme er en vitamin booster af en anti-aging natcreme fyldt med antioxidanter og vitaminer. Hvis du har meget tør hud, kan den også bruges som dagcreme.

En anden anbefaling er Frugtsyre AHA-cremerne. Har du sart hud, skal du bruge den der kun står AHA-3% ved, men har du normal hud kan du vælge den der hedder AHA-6%. Frugtsyre AHA-creme gør store underværker ved at den skiller de døde hudceller fra, så du får en frisk ny hud med glød.

Bodylotion

Vores hud kan have en tendens til fortsat at være tør, efter vinterperioden. Derfor anbefaler jeg Kropscremen eller avocado cremen lige nu, så din hud kan blive rigtig lækker til foråret.

Hår

Vi må ikke glemme dit hår. Har du tykt og/eller krøllet hår, vil jeg anbefale dig denne shampoo. Er dit hår tyndt og fint er det i stedet den her, du skal have fat i. Efterfølgende anbefaler jeg at du bruger balsamen, som vil gå ind og sørge for at dit hår ikke spalter i spidserne. Samtidig blødgører det håret, så du bedre kan redde det ud, samt sætte det efter vask.

Skal du være ekstra sød ved dit hår, er hårkuren fantastisk! Hårkuren kan du bruge 1-2 gange om ugen, og skal i efter shampooen. Lad den sidde i 15-20 minutter, hvorefter du vasker det ud, og bruger balsam efterfølgende.
Hårkuren kan også bruges i tørt hår i spidserne, så den hele dagen beskytter dine spidser. Det vil gøre dit hår dejligt blødt.

Husk på, at ikke alle kvinde er ens. Hvis du har spørgsmål til hvilke produkter der er bedst for dig, så kontakt mig endelig her eller på Facebook :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *