Solcreme til alle hudtyper

 

PAS PÅ SOLEN, og din hud.

At købe solbeskyttelse er et uoverskueligt marked.
Der er forskellige omregningsmodeller for de endelige solfaktorer.
I en solcreme er der to slags solfiltre. Kemiske filtre, der trænger ned i huden og absorberer solens stråler, og fysiske filtre, der lægger sig som et beskyttende lag over huden og reflekterer dem.

Alle sol-produkterne fra Svanedesign, giver et fotostabilt og effektivt beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. De indeholder antioxidanten vitamin E, som virker  blødgørende og fugtgivende, og så er de uden parabener, alkohol, kemikalie-sammensatte farvestoffer og unødige indholdsstoffer.

Solcremen er god til blandt andet tør hud, og styrker samtidig hudens elasticitet.

En sol-lotionen som hjælper til at forbygge solskader, for tidlig rynkedannelse, og mørke pletter på huden. Blødgør og udglatter huden, så den føles dejlig glat, smidig og blød, og du mærker forskel med det samme.
Lotionen absorberes hurtigt af huden, så huden ikke fedter.

Indeholder: Avokado-olie, som beroliger, nærer, healer huden, og som indeholder en stort mængde antioxidanter og mange vitaminer.
Morgenfrue er antiseptisk og virker tilmed rensende.

E-vitamin, der er den kraftigste antioxidant der findes, og som virker blødgørende og fugtgivende, samt forbyggende mod pigmentforandringer og bindevævsforandringer.

C-vitamin der også er en kraftig antioxidant, og som beskytter hudcellerne mod skader fra frie radikaler, herunder rynker.

Det er meget vigtigt at passe på huden i denne tid, selvom vi har BRUG for solen og de D-vitaminer vi får gennem solen.

I Danmark har vi aldrig mere end indeks 7 så vi har ikke brug for den samme faktor som hvis vi er under de sydlige himmelstrøg.

Man skal huske – at har man først fået allergi, så er den der resten af livet, derfor er det vigtigt at undgå de cremer, der indeholder allergifremkaldende stoffer.

Jo højere solfaktor, desto bedre er du beskyttet.

HUSK ALTID AT DRIKKE RIGELIGT MED VAND/VÆSKE.
HUDEN BLIVER RYNKET UDEN VAND.

 

UDEN SYNTETISK PARFUME OG KUNSTIGE FARVESTOFFER.
PRODUKTERNE ER UDEN HORMONFORSTYRRENDE TILSÆTNINGSSTOFFER, SOM ER SKADELIGE FOR HUDEN.
INGEN PARABENER, PHTALATER, PETROLIATUM, PARAFFIN, SILIKONE, MINERALSKE OLIER.

RENT NATURPRODUKT.