Råsulfat

En tyk og lækker sulfatblanding til fremstilling af badepræparater og hårshampoo. Udseende: Farveløs til gul flydende pasta. Opbevares bedst ved +10 grader.

Kontakt os for pris.

Kategori Tag:

Beskrivelse

Råsulfat 8653

Råsulfat: INCI – Sodium Laureth Sulfate (og) Cocamidopropyl Betaine (og) Dinatrium Laureth Sulfosuccinate (og) PEG-9 Cocoglycerider.

Vegetabilsk råvare produkt.

En tyk og lækker sulfatblanding til fremstilling af badepræparater og hårshampoo. Udseende: Farveløs til gul flydende pasta. Opbevares bedst ved +10 grader.

Data:

Aktiv ingrediens 66%
Vandindhold 34%
PH-værdi (1%) 6,5

Selvom koncentrationen skal være så høj som muligt, bør dette produkt ikke miste dets egenskab, der let fortyndes med demineraliseret vand. Råsulfat 8653 er en af de stærkt koncentrerede overfladeaktive blandinger, som er fremstillet af kokosfedt/palmefedt der er forsæbet, og derved en mild sæbe tensid, som har den egenskab, at den kan optræde både med overfladeaktive stoffer til fremstilling af godt skummende badepræparater (kropssæber), hårshampooer, opvaskemiddel og andet toiletbehov.

På grund af sammensætningen kan opløsninger af Råsulfat 8653 let fortykkes ved tilsætning af almindeligt salt som øger volumen af skum. Men trives ikke godt ved opvarmning, da man risikerer at ødelægge de vaskeaktive stoffer, og få et tyndt produkt. Der anvendes normalt 20-30% af Råsulfat 8653.

Shampoo med stabil perlemorsagtig udseende og virkning, kan opnås ved at bruge Svanedesign’s Perlemor-sulfat.

Hårshampoo er højtskummende for at fjerne snavs, og generelt har shampoo en sur PH-værdi på mellem 4,5 og 5,0.

 

Kontakt os for pris.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Råsulfat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment