Om os

Svanedesign er familieejet, og vi sælger rene økologiske vegetabilske naturcremer UDEN parabener, ftalater, giftige- eller hormonforstyrrende stoffer, til vores kunder.

Vi laver cremerne fra bunden hvor opskrifterne bliver designet før tilblivelsen, i vores dertil indrettede laboratorium.

Vores mission er, at lave helt rene økologiske/vegetabilske naturcremer til konkurrencedygtige priser.

Da der hverken er giftstoffer eller konserveringsmidler i vores cremer, kan man opleve at cremen bliver harsk, hvis man ikke bruger cremen inden for ét år.

Vi anbefaler på det kraftigste at man opbevarer vores produkter i temperaturer, der står beskrevet under selve produktet, så får man den bedste holdbarhed, eller som standart – køligt uden at sætte produkterne i køleskabet hvor der derved vil danne sig kondens.

TAK TIL:

– vores progammør og webdesigner, Lennart Christensen, for hjælp til oprettelse af denne side. Lennart kan findes på email: lc@c-co.dk  eller på websiden www.lennartc.dk

– vores fotograf, grafisk designer, og hele bagmanden for at det kunne lade sig gøre at lave de flotte label som vi har på vores emballage – Anders Lundgren for hans store arbejde i at spotte, og vejlede os mht. bl.a. de flotte billeder på hjemmesiden. Hvis man vil i kontakt med Anders, kan det gøres på hans hjemmeside www.anderslundgren.dk eller mail webmaster@intercept.dk

– vores smukke model Lea Lundgren, som medvirker på et af vores modelbilleder.

Sider vi kan anbefale:

www.lennartc.dk  Som er en fabelagtig webmaster, og som virkelig kan gøre underværker for succes på din hjemmeside.
www.anderslundgren.dk  – Som er en fantastisk fotograf med flair for det helt specielle, som blikfang i enhver henseende.