Om os

Om os

Svanedesign er et familieejet firma. Vi sælger håndrørte, danske rene økologiske og vegetabilske naturcremer UDEN ftalater, giftige- eller hormonforstyrrende stoffer, til alle hudtyper. Alle cremer bliver produceret og fremstillet i eget laboratorie i Them. 
Alle produkter består af nøje udvalgte økologiske og vegetabilske råvarer, og ingen råvarer eller produkter er testet på dyr. 

Vi flyttede fra Københaven til Silkeborg i 2014 for at realisere vores drøm om at kunne forske, og udvikle rene økologiske hudplejeprodukter.
Altså dansk-produceret, til dem der tænker på miljø, helbred og velvære.

Anne er vores produktudvikler som producerer produkterne, og hun har over 25 års erfaring med at lave opskrifter og røre cremerne sammen med de råvarer der nu er gavnlige for de forskellige hudtyper.  

Vi laver cremerne fra bunden, hvor opskrifterne bliver designet før tilblivelsen i vores dertil indrettede laboratorium, og alle ingredienslister er så vidt muligt på dansk.

Cremerne er drøje i brug, og har et højt indhold af aktive vitaminer og antioxidanter, og vi bruger kun bæredygtige certificerede råvarer og emballage.  

Vores mission er, at lave helt rene økologiske/vegetabilske naturcremer til konkurrencedygtige priser, og at få folk til at forstå hvor vigtigt det er at bruge så rene hudprodukter som muligt. Huden er trods alt er vores største levende organ, som suger alt til sig.
Frie radikaler er så skadelige for vores krop, derfor er det vigtigt at tilføje antioxidanter som kan modarbejde de frie radikaler, hvilket er i alle vores cremer.  

Vi prøver så godt vi kan at informere så meget som muligt på dansk, og kan med garanti frembringe informationer om, at vores cremer ikke indeholder skadelige kemikalier som kan bidrage til kræft, hormonforstyrrelser i kroppen, eller har skadelig effekt på miljøet.

Produktene sælges fra vores webshop www.svanedesign.dk. Vi kan kontaktes via. Tlf. 22448110, SMS, E-mail info@svanedesign.dkeller sociale medier (Facebook, Messenger og Instagram), hvis man har specifikke hudproblemer, og har brug for råd og vejledning af produkterne.  
Da der hverken er giftstoffer eller flere konserveringsmidler i vores cremer, kan man opleve at cremen bliver harsk, hvis man IKKE bruger cremen inden for ét år.

Vi anbefaler på det kraftigste at man opbevarer vores produkter i samme temperaturer eller stue-temperatur, så får man den bedste holdbarhed, eller som standart – køligt uden at sætte produkterne i køleskabet hvor der derved vil danne sig kondens.

TAK TIL:

– vores progammør og webdesigner, Lennart Christensen, for hjælp til oprettelse af denne side. Lennart kan findes på email: lc@c-co.dk 

– vores Seo medarbejder Catrine Waltersdorph, som vi varmt kan anbefale til hjælp med at fremme hjemmesiden på google. Catrine kan kontaktes på seojuicemag@gmail.com 

– vores fotograf, grafisk designer, og hele bagmanden for at det kunne lade sig gøre at lave de flotte label som vi har på vores emballage –  
Anders Lundgren for hans store arbejde i at spotte, og vejlede os mht. bl.a. de flotte billeder på hjemmesiden. Hvis man vil i kontakt med Anders, kan det gøres på hans hjemmeside www.anderslundgren.dk eller mail webmaster@intercept.dk

– vores smukke model Lea Lundgren, som medvirker på et af vores modelbilleder.

Sider vi kan anbefale:

www.lennartc.dk  Som er en fabelagtig webmaster, og som virkelig kan gøre underværker for succes på din hjemmeside.
www.anderslundgren.dk  – Som er en fantastisk fotograf med flair for det helt specielle, som blikfang i enhver henseende.