Økologisk Luksus Øjencreme

239,00 DKK Incl.

En super lækker kølende øjencreme, der plejer og beskytter din tynde hud under øjnene. Cremen har den store fordel, med de aktive vitaminer den indeholder, at mørke rande og poser under øjnene forsvinder inden for kort tid.

Din hud bliver opstrammet så de fine linier synes mindre, og så øjnene kommer til at udstråle et friskt udseende.

Økologisk Luksus Natcreme

Økologisk Luksus Natcreme med A-E-vitamin & Squalane

119,00 DKK449,00 DKK Incl.

Et vitamin boost af en anti-age Natcreme fyldt med antioxidanter og vitaminer, og som også kan bruges som dagcreme.

Til moden hud, tør/skadet hud, sensitiv hud, og til hud med tendens til acne. Men kan bruges af alle, og er meget drøj i brug.

Denne økologiske natcreme henvender sig til især moden og aldrene hud, men også til dem med acne og følsom hud, samt hyperpigmentering.

Cremen giver næring til huden, mindsker porer, regenererer og fugter huden, blødgør, glatter og strammer huden op. Er fugtighedsbevarende, og trænger hurtigt ind i huden, så huden ikke føles fedtet eller skinnende, men derimod føles blød og elastisk.

En fantastisk blød og lækker creme fyldt med aktive ingredienser, som kan tilgodese enhver, og er til dem der ønsker at forbygge alderstegn i dybden.

Økologisk Luksus Dagcreme med faktor 20

Økologisk Luksus Dagcreme med SPF 20

89,00 DKK399,00 DKK Incl.

Økologisk Luksus Dagcreme med SPF 20, der er rig på A-B-C-D-E- og F-vitamin, er en let og lækker sommercreme, som plejer, fugter, reparerer og beskytter din hud.
Er meget letoptagelig og fugtgivende. Dagcreme med solbeskyttelse, tilsat nogle af de mest hudvenlige solfiltre, og plejende vitaminer.
Dagcreme med SPF 20, er en god fugtgivende ansigtscreme, der lindrer en overbelastet og sensibel hud. En rigtig god nærende ansigtscreme, som giver ekstra pleje, strålende glød og strammer huden op.
Har en kølende virkning, så man føler en velvære uden at være generet af tør hud.

Økologisk Luksus Ansigtscreme med gulerodsolie

Økologisk Luksus Carrot-creme

39,00 DKK179,00 DKK Incl.

Økologisk Luksus Carrot-creme, udmærker sig ved at hæfte enestående godt på huden, som en forstærkende og fugtbeskyttende membran. Carrot-cremen som er en ansigtscreme med gulerodsolie, har en effektiv fugttilførsel, som genopretter elasticiteten, og efterlader huden silkeblød og frisk.Kan evt. bruges som natcreme. Den har en naturlig toning med gulerodsolie og aloe vera, giver en frisk glød og fugtpleje på samme tid.

Økologisk Luksus AnsigtsserumØkologisk Luksus Anti-Aging Serum

Økologisk Luksus Ansigts-serum

189,00 DKK Incl.

En lækker Økologisk Luksus Ansigts-serum, som er opstrammende og helende for huden. Er specielt effektiv til alderdomspletter, sart, fedtet, acne, problemhud, og til tør og rynket hud. Den bidrager til at opretholde hudens struktur, og blødgør huden. Serumen har et højt indhold af antioxidanter A-C-D og E-vitamin, der virker regenererende på cellevævet, og er derfor også god til at hele ar, og forbrændinger efter sol.

Økologisk Luksus Acai Dagcreme

Økologisk Luksus Acai dagcreme

119,00 DKK499,00 DKK Incl.

En fantastisk anti-aging creme med Acaibær-olie, som trænger dybt ind i huden og tilfører fugt, elasticitet og en fantastisk glød.  Et vidunderprodukt til udglatning af huden, reducering af pigmentering og dæmpning af ar. Denne eksklusive luksus Acai-creme, er toppen af de ypperligste cremer, med et overdådigt indhold af acaiolie, som er et antioxidant som holder din hud smidig, glat, spændstig, rynkefri og smuk.
Økologisk Luksus Acai-creme har også anti-inflammatoriske egenskaber, og en naturlig solfaktor-beskyttelse.

Økologisk Luksus Aloe Vera Creme

Økologisk Luksus Aloe-Vera Creme

49,00 DKK219,00 DKK Incl.

Økologisk Luksus Aloe Vera Creme passer til alle hudtyper, lige fra normal – til tør og sart hud.

Aloe-Vera cremen er en blødgørende og fugtighedsbevarende creme, der virker kølende, lindrende og genopbyggende. Cremen absorberes hurtigt af huden, genopretter hudens balance, og efterlader den blød, smidig, beroligende og lindrende.

Økologisk Luksus Anti-Aging SerumØkologisk Luksus Ansigtsserum

Økologisk Luksus Anti-Aging Serum

249,00 DKK Incl.

En super lækker Serum til ansigtet, som fremmer cellefornyelsen, reducerer pigmentforandringer, er regenererende, fugtighedsbevarende, og fremmer hudens elasticitet.

Indeholder bl.a. det gode GLA (vitamin F), som er meget vigtigt at tilføre huden, da kroppen ikke danner dette selv. Er rigtig god til tør og acneagtig hud, og hud der trænger til ekstra pleje.