Levering

Levering:

Svanedesign prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Men da vi bestræber os på at lave helt frisklavede produkter, er det ikke altid at det kan nås at lave dem færdige til afsendelse samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter. Men da vi har firmaet på en lokation hvor posten ikke altid går på hensigtsmæssige tidspunkter, så kan der godt gå 3-4 dage før man får sine varer.

Som udgangspunkt, kan man de fleste tilfælde godt regne med, at har man bestilt og betalt med kontokort mandag, så modtager man varen onsdag. Ved bankoverførsel, kan der godt gå et par dage mere.

Fri levering ved køb over 800,-

Ved køb af produkter der beløber sig til 800,- kr. er der fri levering med pakkeporto uden omdeling til nærmeste pakkelevering.

Svanedesign sørger for levering med Post Nord eller GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord eller GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Nord

kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Svanedesign kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Svanedesign naturligvis en ny leverance uden beregning.

Hvis man bor i nærheden af Silkeborg, er det også muligt at afhente selv, dog skal alle handler altid foregå gennem webshoppen. Afhentningen skal altid aftales i forvejen via mail info@svanedesign.dk.

Ovenstående gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.