Privatlivspolitik

Dataansvarlig:

Den dataansvarlige virksomhed for denne sides privatlivspolitik og behandling af dine personoplysninger er: 

Svanedesign K/S
Hjortevej 4
8653 Them
CVR-nr. 36083077

Generelt om privatlivspolitik 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig f.eks. et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken eller til måden vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@svanedesign.dk. Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data om dig, eller du ønsker dine oplysninger flyttet. Du kan naturligvis også gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Cookies og pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie. Se link nedenfor.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies kan du besøge www.allaboutcookies.org Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 
Se vejledning:
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies

Når du besøger websitet www.svanedesign.dk benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig. 

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Plugins fra Sociale 

Medier Sociale mediers tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller mediet, at du har været inde på www.svanedesign.dk. Hvis du trykker på et SoMe ikon på vores hjemmeside, lægger det pågældende medie ligeledes en cookie på din computer, tablet m.v. Vi går ud fra, at du har en interesse for Svanedesign og indholdet på vores site. Når du besøger Facebook, Instagram mm. vil du herefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på dine sociale medier for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.

Personoplysninger

Svanedesign overholder både: Dansk lov om behandling af personoplysninger og EU datalovgivning. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Facebook og Instagram.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Data som indkommer i form af kampagner mv. slettes efter 3 måneder. Adgang til personlige oplysninger er forbeholdt Svanedesign Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Disse data opbevares naturligvis et fysisk sikkert sted. Er du kunde hos os, så er der stor sandsynlighed for, at vi skal bruge meget af det vi ved om dig. Har du opsagt dit kundeforhold hos os og ønsker at vi sletter dine data, kan dette sagtens lade sig gøre. Dog skal du være opmærksom på, at regnskabsdata ikke slettes før efter 5 år, fra udgangen af det regnskabsår du ønsker data slettet fra. Vi sletter automatisk de data vi har om dig i vores CRM system, inden for 6 måneder af endt kundeforhold. Ønsker du, at vi sletter de data vi kan, inden der er gået 6 måneder, så send os venligst en anmodning på info@svanedesign.dk

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjepart i form af Google Analytics. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@svanedesign.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Har du andre spørgsmål til privatlivspolitik, kontakt:

Svanedesign K/S
Hjortevej 4
8653 Them
CVR-nr. 36083077