Økologisk Universalcreme

Økologisk Universalcreme (meget fed og sårhelende) 30 ml.

225,00 DKK Incl.

En helt igennem uundværlig creme til sprækker i hænder og fødder, små sår eller rifter – men som det største vidundermiddel, så har cremen en helende effekt på forkølelsessår som, hvis det bliver taget i optrækket, kan fjernes på under 2 dage. En lækker fed creme der blødgør og plejer din hud på bedste måde. Cremen har aktive vitaminer som genopbygger hudens celler, så vi heler hurtigere. Kan bruges på små børn og dyr, da der absolut kun er brugt olier, og vandbaseret lanolin som vi bruger i hverdagen.

Økologisk Rosen Bodylotion

Økologisk Rosen Bodylotion

20,00 DKK110,00 DKK Incl.

Økologisk Rosen Bodylotion kan anvendes til alle hudtyper, men er især beroligende for tør og irriteret hud.
Det er en luksusudgave af en bodylotion, der hurtigt trænger ind og gennemfugter huden hele dagen, og tilmed giver den rigeligt med næring. Den vedligeholder hudens evne til at reparere og forny sig, samtidig med at den efterlader huden blød, glat og beroliget. Det er en let, luftig og blødgørende creme, der holder huden fleksibel hele dagen.

Økologisk Pomegranate Bodylotion

Økologisk Pomegranate Bodylotion

25,00 DKK135,00 DKK Incl.

Økologisk Pomegranate Bodylotion er velegnet til tør og sensibel hud. En uovertruffen luksusudgave af en bodylotion, der hurtigt trænger ind og gennemfugter huden hele dagen, og tilmed giver rigeligt med næring. Den efterlader altså huden blød, glat og beroliget hele døgnet. Det er en let, luftig og blødgørende creme, der holder huden fleksibel hele dagen. Huden får en fløjlsblød overflade, uden at den føles fedtet. En perfekt lotion til hverdagsbrug, som absorberes hurtigt og nemt, og dufter fantastisk mildt af Pomegranate.

Økologisk Fodcreme

Økologisk Fodcreme (Kamfer-creme)

16,00 DKK85,00 DKK Incl.

Økologisk Fodcreme er velegnet til tørre og sprukne fødder, der køler og plejer huden optimalt. Ved daglig brug, tilfører man huden fugtighed, så man bevarer hudens naturlige blødhed. Cremen absorberes let uden at fedte, og har langtidsvarende virkning, og sikre fugtighed til huden i op til 24 timer.

Økologisk Citrus Bodylotion

Økologisk Citrus Bodylotion

18,00 DKK99,00 DKK Incl.

Økologisk Citrus Bodylotion kan anvendes til alle hudtyper, men er især beroligende for tør og irriteret hud.
Det er en luksusudgave af en bodylotion, der hurtigt trænger ind og gennemfugter huden hele dagen, og tilmed giver den rigeligt med næring. Den vedligeholder hudens evne til at reparere og forny sig, samtidig med at den efterlader huden blød, glat og beroliget.

Eksklusiv Økologisk Luksus Kropscreme

18,00 DKK135,00 DKK Incl.

En lækker eksklusiv luksus kropscreme, med mange nærende og fugtgivende ingredienser. Har et højt indhold af antioxidanterne A-B-C-D-E og F-vitamin – og beta-carotin.  Cremen er velegnet til sensitiv hud, og hjælper til at genopbygge vævets opstramning. Er især rigtig god til tør og irriteret hud, fordi dens fugttilførsel er så høj, og derved hjælper huden til at forblive elastisk og smidig. Absorberer hurtigt ind i huden, selv med den høje effekt af aktiv virkning.